Начало Метални врати Безжичен домофон Контакти

Заключване с чип с електромагнит

Електромагнитните брави тип „МАГНИТ“, управлявани с чип за достъп могът да се монтират на всякакъв тип врати. Но особено са подходящи за метални врати от стомана (железни). Това е един от най-ефикасните методи за контролиране на достъпа до сгради и помещения с ралично предназначение. Заключване с чип с електромагнит е сигурно средство за контролиран достъп не само на входни врати на сгради, но и за вътрешни врати с различно предназначение.

Електронното заключване е практично решение не само за сгради с обща етажна собственост, но и за офис сгради, а също и за промишлени помещения. Те се управляват посредством електронен ключ с чип, като един и същ ключ може да отключва неограничен брой врати с електронни брави.

Принципът на заключване посредством електромагнит с чип е гениално прост - вратата се държи в затворено положение благодарение на свойствата на магнитите да се привличат. Заключване с чип с електромагнит е подходящо за помещения, за които се изисква високо ниво на сигурност. В зависимост от качествата на бравата, силата на заключване варира между 250 и 500 кг. Врата, заключена посредством електромагнит не може да бъде изкъртена и отворена с груби, вандалски методи.

ПРОМОЦИЯ

Цена – 345,00лв. 245,00лв. /Сила на захващане 300 кг./

Отваряне по насилствен начин на врата, за която е използвано заключване с чип с електромагнит е особено трудно. Такава врата не може да се изкърти, не може и да се отключи посредством класическите прийоми на крадците. При нея няма движещи се елементи, няма ключалка, а електрозахранването е постоянно - дори и да бъде спрян тока, на вратата може да се монтира допълнително автономно захранване, до което лицата с престъпни намерения нямат достъп. От гледна точка на аварийна и пожаробезопасност аварийното захранване не се препоръчва по простата причина, че е недопустимо. В случай на инцидент по време на бедствие или авария заради аварийното захранване единствено ДОМОУПРАВИТЕЛЯ носи отговорност за неправомерното му монтиране. Някой видове чипове - електронни ключове не могат да се копират, други могат. В случай на загубване или кражба на ключ, той просто се изтрива от системата и вече няма достъп до нея. Това осигурява много висока надеждност и контролиран достъп до сградата.

Електромагнитните брави с чип имат редица предимства пред всички останали методи на заключване.Благодарение на факта, че нямат движещи се елементи, те са много трайни - не се износват, нямат части, които да се счупят или повредят. Практиката показва, че експлоатационния им срок е изключително дълъг, от опит може да се твърди, че е поне 15 години. Това е един от най-ефикасните и ценово достъпен метод за контрол на достъпа до частни и обществени сгради.

ЗАКЛЮЧВАНЕ С ЧИП НА АСАНСЬОР
Електронните системи за заключване с чип на асансьор набират все повече популярност.
ЗАКЛЮЧВАНЕ С ЧИП С БОЛТ
Електромагнитните брави тип болт се предлагат в много разновидности.
ЗАКЛЮЧВАНЕ С ЧИП С ЕЛЕКТРОМАГНИТ
Електромагнитните брави, управлявани с чип за достъп се монтират на всякакъв тип врати.
ВИДОВЕ ЕЛЕКТРОННИ КЛЮЧОВЕ-ЧИПОВЕ
Безконтактни – това са така наречените RFID или пластмасови тагове.
Всички права запазени © 2008 - 2014 Заключванесчип.net