Начало Метални врати Безжичен домофон Контакти

Заключване с чип с дроп - болт

Електромагнитните брави тип дроп-болт са подходящи за заключване с чип. Това е един от най-надеждните способи за заключване на пластмасови и алуминиеви врати, като се монтират самостоятелно като се елиминира механичната брава с цел повишаване на сигурността .

Електромагнитните брави с чип са подходящи за изграждане на заключващи системи за контрол на достъпа на сгради от частен и обществен тип, а също и за промишлени помещения. Антивандални врати със заключване с чип с дроп-болт се ползват за помещения, които трябва да бъдат сигурно защитени от престъпни набези. Те могът да бъдат автономни по отношение на електричеството ако се монтира допълнително аварийно захранване, а силата на заключване осигурява надеждна защита срещу разбиване и опити за проникване в помещението посредством различни вандалски методи.

Конструкцията на електромагнитните брави дроп- болт е компактна и със скрит монтаж когато вратата е затворена. Бравите, които се ползват за заключване на външни врати са с антикорозионно покритие и не се влияят от летните и зимни температури. В зависимост от потребителските настройки, електромагнитното заключване с чип с болт реагира различно в случай на спиране на захранването. По изискване за пожарна и аварийна безопасност се монтират брави с падащо напрежение така ще осигури свободен изход от помещенията. Това е важно при аварии, пожари и други ситуации, при които хората трябва да се евакуират бързо. За помещения, които трябва да останат заключени при спиране на захранването се монтира допълнително аварийно захранване. Подходящо е за частни отделни жилища за складове, промишлени помещения и други. В редки случаи електромагнитните брави с дроп-болт се монтират с автономно електрозахранване, което би спестило проблемите със спиране на тока.

Електромагнитно заключване с чип с дроп-болт може да се отключва през домофонните системи или други методи за дистанционно управление. Електронните ключове, с които се осъществява достъп до системата могат да отключват неограничен брой брави, за които имат зададен достъп. Така може да се осъществи управление на електронна заключваща система с единно командване, която да управлява входна врата, врати на мазета, гаражи, тавани, асансьори и други. Електронното заключване позволява да се осигури контролиран достъп до частни и обществени сгради и помещения от промишлен тип.

ПРОМОЦИЯ

Цена – 355,00лв. 259,00лв.
ЗАКЛЮЧВАНЕ С ЧИП НА АСАНСЬОР
Електронните системи за заключване с чип на асансьор набират все повече популярност.
ЗАКЛЮЧВАНЕ С ЧИП С ДРОП-БОЛТ
Електромагнитните брави тип болт се предлагат в много разновидности.
ЗАКЛЮЧВАНЕ С ЧИП С ЕЛЕКТРОМАГНИТ
Електромагнитните брави, управлявани с чип за достъп се монтират на всякакъв тип врати.
ВИДОВЕ ЕЛЕКТРОННИ КЛЮЧОВЕ-ЧИПОВЕ
Безконтактни – това са така наречените RFID или пластмасови тагове.
Всички права запазени © 2008 - 2014 Заключванесчип.net