Начало Метални врати Безжичен домофон Контакти

Метални врати

Металната дограма е подходяща за входни врати на блокове и кооперации. Проектирането на металната конструкция на вратата се извършва съобразно индивидуалните особености на всеки вход. Предимството на металните врати е в тяхната здравина и устойчивост на вандалски опити за разбиване.

Една качествена метална врата издържа дълги години - на практика е вечна. Тя не се деформира, а външния и вид се поддържа лесно с едно боядисване през няколко години.

Обикновено металните врати са с вграден стъклопакет. За повече практичност пощенските кутии се вграждат в самата врата. Металните врати могат да бъдат с обикновени брави/ в този случай, те са включени в цената/ или да се оборудват с електронни заключващи системи с чип.

Сигурността и опазването на собствеността на хората изискват ефективен контрол на достъпа до сградите. За блокове и жилищни кооперации монтажът на метални врати обезпечава сигурността, особено ако се ползват електронни заключващи системи. В такъв случай входната врата става непробиваема. Разбиването на метални входни врати е много трудно начинание. Крадците разпознават трудните за преодоляване врати и ги избягват, затова монтажът на стабилни метални врати, оборудвани със сигурни брави е добро решение.

Металните врати значително превъзхождат дървените когато става въпрос за входове на блокове, жилищни кооперации и други подобни обекти. Те са пожароустойчиви, не се повреждат и не се влияят от влага и температурни колебания. Дизайнът на металните входни врати може да бъде в много разновидности. Някои хора предпочитат по-обикновени, ненатрапчиви врати, а други искат повече ефектност. Моделите на вратите се изработват съобразно предпочитанията на клиентите.

Входни метални врати за жилищни кооперации и блокове се изработват, доставят и монтират индивидуално за всеки обект. Демонтажът на старата дограма се извършва безплатно без запазване на целостта и. Монтаж на автомат за затваряне, лакиране на вратата, изработка и монтаж на пощенски кутии.

Цени:
  • Метална врата - 165 лв./кв.м.
  • Стъклопакет - 35 лв./кв.м.
  • Лакиране - до 7 кв.м. - 90 лв.
  • Автомат за затваряне - 90 лв./доставка и монтаж/
  • Пощенски кутии с брави - 25 лв./брой при поръчка над 18 броя с големина А4.
  • Безплатно демонтиране на стара дограма. Брава, дръжки и патрон/обикновени/ - включени в цената.


ЗАКЛЮЧВАНЕ С ЧИП НА АСАНСЬОР
Електронните системи за заключване с чип на асансьор набират все повече популярност.
ЗАКЛЮЧВАНЕ С ЧИП С БОЛТ
Електромагнитните брави тип болт се предлагат в много разновидности.
ЗАКЛЮЧВАНЕ С ЧИП С ЕЛЕКТРОМАГНИТ
Електромагнитните брави, управлявани с чип за достъп се монтират на всякакъв тип врати.
ВИДОВЕ ЕЛЕКТРОННИ КЛЮЧОВЕ-ЧИПОВЕ
Безконтактни – това са така наречените RFID или пластмасови тагове.
Всички права запазени © 2008 - 2014 Заключванесчип.net